lördag 19 juli 2008

Unendliche Geschichte...

...fortsätter. Den om Motmänniskorna.

Aftonhoran har fått samtal om att Dressmans klädställ som, om de studeras ovanifrån, ser ut som, håll i er, nazistiska hakkors.

Har folk verkligen inte någonting bättre för sig? Just dessa, larmklockornas väktare, vill jag ge några ord på vägen till stupet.

1. Andra världskriget avslutades för drygt 60 år sedan. Om ni har problem med Goebbels-, Göring- & Hessmonster i era garderober och under era sängar så ta då upp detta med er psykolog vid nästa session.

2. En symbol är inte ond eller god. Möjligtvis kan värderingen vara mer eller mindre tilltalande. Vilket ger att ni, larmklockornas väktare, är avskyvärda, äckliga och inte ens om ni stod i brand förtjänar att bli spottade på.

3. Den energi ni uppbringar vid sådana här tillfällen kan ni istället spara då era medmänniskor befinner sig i nöd och fara. Det är väldigt vanligt att se er, larmklockarnas väktare, passivt stå och se på. Insändare dagen efter räddar inte liv.

4. Glöm inte foliehatten när ni går och lägger er ikväll. Jag har hört att Elvis, Adolf och Curt ska ställa till med sommarturné i Sverige. Rövhattar.

Ptvi, måtte ni drabbas av ett synnerligen smärtsamt avslut era vistelser här bland oss.

Dagens ros, vilken aldrig tidigare delats ut här, går till informationsansvarig hos Dressman Ole Jakob Ytterdal.
Vi har fått in samtal från era kunder som reagerat på stativets utseende. Kommer ni att dra in dem från sortimentet?

– Det är något vi får ta ställning till ifall de börjar höra av sig till oss, säger Ole Jakob Ytterdal.


Huvudet på spiken.

Take it, Limahl.

Inga kommentarer: