torsdag 17 juli 2008

Självmördare skriver dagordningen

Först skiljer sig kyrka och stat. Nu, åtta år senare, ges självmördare makt att styra våra liv. Är det ok att gräva upp folk och bjuda på knogmacka?

16 juni 2008 mottog äldre- och folkhälsominister Maria Larsson namnunderskrifter och ett upprop som krävde att DXM omedelbart skulle förbjudas. Initiativtagare till uppropet var ungdomar från Åkersberga där en ung person avlidit av att ha tagit DXM.
Drogen DXM förbjuds av regeringen

Another one bites the dust och resten av oss omyndigförklaras.

Internet är fullt av sidor där det beskrivs hur duktigt hemskt DXM är. Av hysterin att döma verkar det räcka att man tittar på en förpackning som misstänks innehålla DXM för att man ska falla död till marken.

Polis och läkare varnar. Budskapet är tydligt.
ÄT DXM OCH NI KOMMER ALLA ATT DÖ!


Nu är det så att det är inte alla som dör. Om man läser artiklarna ovan inser man att de som hamnat på sjukhus och bårhus har gjort det efter att ha överdoserat eller blandat med andra droger. Rövhattar helt enkelt. Vi andra som tar vår NyQuil i jakt på hostdämpning lever för att möta yet another day.

Vår kompis knarkade ihjäl sig. FÖRBJUD DROGEN!!!

Får inte dagens unga lära sig om orsak och verkan? Har vi fortfarande inte listat ut vilket som kommer först av hönan ocn ägget? Om er idiot till vän inte snortat i sig mängder motsvarande en årsförbrukning för en mindre stad hade han, håll i er nu, antagligen varit död ändå för idioter lyssnar när Darwin kallar.

Undertecknad sållar sig till samhällets ljusskygga individer i jakten på effektiva och hyffsat biverkningslösa läkemedel. Jag är kriminell och jag skäms inte.

Idag DXM - imorgon...alkohol? Förbjud allt som vi kan skada oss med.

Jag önskar alla som deltog i insamlandet av namn och de som ställde upp med sina namn en riktigt bedrövlig förkylning inom kort. Ni som klarar er undan förkylningar kan gottgöra detta genom att närstudera fronten på en Scania i rörelse.

Suicide is self expression - express yourself!

Inga kommentarer: